(untitled) (Libellarium: journal for research in the field of information and related sciences, 2011)
Uređenje knjižnice franjevačkog samostana u Požegi Uređenje knjižnice franjevačkog samostana Plehan Uređenje knjižnice franjevačkog samostana Tolisa