(untitled) (Libellarium: journal for research in the field of information and related sciences, 2022)
Mateo Žagar, Grafolingvistika srednjovjekovnih tekstova. Zagreb: Matica hrvatska, 2007. Aleksandar Stipčević, Socijalna povijest knjige u Hrvata. Knjiga III. Od početaka hrvatskoga narodnog preporoda (1835.) do danas.Zagreb: Školska knjiga, 2008. Miha Kovač, Never Mind the Web, Here Comes the Book. Oxford: Chandos Publishing, 2008. Miha Kovač - Nives Tomašević, Knjiga, tranzicija, iluzija. Zagreb: Naklada Ljevak, 2009.