(untitled) (Libellarium: časopis za istraživanja u području informacijskih i srodnih znanosti, 2011)
Uređenje knjižnice franjevačkog samostana u Požegi Uređenje knjižnice franjevačkog samostana Plehan Uređenje knjižnice franjevačkog samostana Tolisa