Kajkavski katekizam s početnicom (Libellarium: časopis za istraživanja u području informacijskih i srodnih znanosti, 2013)
U Nacionalnoj knjižnici Széchényi (Országos Széchényi Könyvtár) u Budimpešti pod signaturom 301 879 sačuvan je mali kajkavski katekizam s početnicom. Otisnut je na 8 stranica, visina hrpta je 15 centimetara. Nema podataka o vremenu i mjestu tiskanja.Do sada nije bibliografski, stručno ili znanstveno prikazan ili obrađen, te je stoga u hrvatskoj znanosti posve nepoznat, što je i bio povod objavljivanju njegova pretiska u ovom broju „Libellariuma“. (Zoran Velagić)