Obznanenye — katalog Novoselske knjižare u Zagrebu (1800./1801.) (Libellarium: časopis za istraživanja u području informacijskih i srodnih znanosti, 2009)
Pretisak Obznanenya — kataloga Novoselske knjižare u Zagrebu tiskanog 1800. ili 1801. godine objavljuje se u ovom broju Libellariuma kao dopuna tekstu „Knjižarski katalozi kao izvori za povijest knjige: primjer kataloga Novoselske knjižare u Zagrebu (1794. — 1825.)“ Marijane Tomić. Pretisak je objavljen prema primjerku kataloga sačuvanog u Nacionalnoj knjižnici Széchényi (Országos Széchényi Könyvtár) u Budimpešti.
Keywords: Obznanenye; Novoselska knjižara; ponovni tisak; Nacionalna knjižnica Széchényi