Književnost bosanska (pretisak) (Libellarium: časopis za istraživanja u području informacijskih i srodnih znanosti, 2022)
Pretisak bibliografije Književnost bosanska franjevca Ivana Franje Jukića (1818. — 1857.) objavljuje se u ovom broju „Libellariuma” kao dopuna tekstu „Bibliografski rad Ivana Franje Jukića i kraj kulturne povijesti. Bibliografije kao izvor za povijest knjige i kulturnu povijest“ Slavka Harnija. Tekst je objavljen u dva nastavka u „Bosanskom prijatelju“, prvom književnom časopisu Bosne i Hercegovine, koji je pokrenuo i uređivao sam Jukić. Oba su nastavka tiskana na osam stranica, prvi u broju iz 1850., a drugi u broju iz 1851. godine. Pretisak je objavljen prema primjercima „Bosanskog prijatelja“ koji se čuvaju u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.