Integrirani sustavi upravljanja - Krajnović, Aleksandra (Oeconomica Jadertina, 2017)
Knjiga Integrirani sustavi upravljanja autora Tomislava Bakovića i Ines Dužević zamišljena je prvenstveno kao sveučilišni udžbenik, ali i vrlo korisno štivo menadžerima i praktičarima kvalitete. Knjiga je utemeljena na najnovijim znanstvenim i stručnim spoznajama iz područja suvremenog upravljanja, a kroz dobro strukturiranu građu upoznaje čitatelje s pojmom i konceptom integriranog upravljanja, prikazujući i najnovija saznanja o optimizaciji sustava upravljanja kvalitetom, normizaciji, kao i o razvoju normi za sustave upravljanja.
Keywords: sustavi upravljanja; upravljanje; sustavi; sustav; upravljački sustav; integrirani sustav